ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011

Εσύ, Βλαντιμίρ Πούτιν, την προσκύνησες τη ζώνη;

Πρόκειται για το άκρον άπατον του γελοίου! Για τον απόλυτο εκφυλισμό του ανθρώπινου εγκεφάλου! Για την απόλυτη ύβρη κατά της ανθρώπινης αξιοπρέπειας!Σα δεν ντρέπεστε, ρασοφόροι και πολιτικοί απατεώνες! Είστε όλοι όργανα του Μαμμωνά, στρατευμένοι στην εξαπάτηση των αφελών προβάτων – μπέεεε! – για το χρήμα. Ντροπή σου Βλαντιμίρ Πούτιν! Ρεζίλι έγινες και εξευτέλισες και το λαό σου. Μωρέ κανένας εισαγγελέας με λογικό και συνείδηση δεν υπάρχει ούτε στη Ρωσία; Φτου σας! Οι Μουσουλμάνοι και οι Εβραίοι έχουν ξεκαρδιστεί στα γέλια με τις δεισιδαιμονίες σας.

Ειδωλολάτρη Εφραίμ, γιατί δεν περιέφερες την τάχατες Αγία Ζώνη ανά την ελληνική Επικράτεια μπας και κάνει το θαύμα της και μας βγάλει από την κρίση; Η κόλαση δεν θα σε χωρέσει! Μου προκαλείς αηδία, και μαζί σου ναυτία μου προκαλεί ολόκληρη η ειδωλολατρική κοινότητα του ανίερου όρους. Ντροπή σας αντίχριστοι!

Εδώ και τώρα να φορολογηθεί η ακίνητη περιουσία του τάχατες "Αγίου Όρους" - άντρου της ειδωλολατρίας και του σκοταδισμού - με την ανώτατη κλίμακα, λόγω εξαιρετικής αξίας.

Μ’ ακούει κανείς από τους δυνάστες μας;

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί φτάσαμε στη σημερινή οικονομική και ηθική εξαθλίωση…

Διαβάστε, αν το αντέχετε, ολόκληρο το άρθρο του Αιμίλιου Πολυγένη από το romfea.gr, και φρίξτε, όσοι έχετε ακόμη σώας τα φρένας.

«Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η συνάντηση του Ηγούμενου της Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ, με τον Πρωθυπουργό της Ρωσίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν ότι, η συνάντηση των δύο ανδρών διήρκησε περίπου δυόμισι ώρες.

Ο κ. Πούτιν καλωσορίζοντας τον Ηγούμενο Εφραίμ, μεταξύ άλλων τόνισε: "Αγαπητέ Γέροντα, Εφραίμ! Επιτρέψτε μου να σας καλωσορίσω θερμά και να σας ευχαριστήσω για την μεταφορά της Αγίας Ζώνης στη Ρωσία".

"Λόγω της απόφασής σας, εκατομμύρια άνθρωποι προσκύνησαν την Αγία Ζώνη και όπως εσείς γέροντα με ενημερώσατε, πάνω από 3 εκατομμύρια την προσκύνησαν", πρόσθεσε ο κ. Πούτιν.

Επίσης ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας, υπογράμμισε: "Αυτό δείχνει την πνευματική σχέση μεταξύ των δύο λαών μας, και συμβάλει στην ανάπτυξη των σχέσεων μας".

Ο Ηγούμενος Εφραίμ από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον κ. Πούτιν για την συνάντηση που είχαν, καθώς και για την θερμή υποδοχή.

"Είμαστε συγκλονισμένοι κ. Πρωθυπουργέ, από τη συμμετοχή του ρωσικού λαού στην Αγία Ζώνη. Όλοι οι πατέρες που συνοδεύουν την Αγία Ζώνη, είναι μάρτυρες με πόση ευλάβεια προστρέχει ο λαός να την προσκυνήσει", υπογράμμισε ο γέροντας.

Στη συνέχεια ανέφερε: "Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη δύναμη της χώρας σας, η βαθιά σας πίστη".

Ο Ηγούμενος αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα, τονίζοντας ότι "για την Ελλάδα αυτή η εποχή δεν είναι καλύτερη".

"Επίσης κ. Πρωθυπουργέ, η μεταφορά της Αγίας Ζώνης στην Ρωσία επιβεβαιώνει τη σύνδεση που υπήρχε ανέκαθεν και υπάρχει και σήμερα, μεταξύ Ρωσίας και Αγίου Όρους. Πιστεύω ότι η Αγία Ζώνη ενίσχυσε την πίστη του Ρωσικού λαού", πρόσθεσε ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου.

Ο κ. Πούτιν γνωρίζοντας ότι η Αγία Ζώνη βοηθάει την στειρότητα των γυναικών, ευχήθηκε η να συμβάλει στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας.

Επίσης ο Πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναφέρθηκε στο ταξίδι που είχε πραγματοποιήσει στο Άγιον Όρος.

"Θυμάμαι το ταξίδι μου στο Άγιον Όρος, που έγινα δεκτός με θερμή υποδοχή. Εκεί με συνοδεύσατε και μου παραχωρήσατε και οδηγό τον οποίο θυμάμαι ακόμη και σήμερα. Οι σχέσεις της Ρωσίας με το Άγιον Όρος, είναι αιώνες τώρα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πούτιν.

"Όλο το Άγιον Όρος σας αγαπά κ. Πρωθυπουργέ", τόνισε ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπαίδιου, απαντώντας στον κ. Πούτιν.

"Πραγματικά στο Περιβόλι της Παναγίας νιώθεις μια ζεστασιά, την οποία έχω νιώσει και εγώ", τόνισε κλείνοντας ο Βλαντιμίρ Πούτιν.»