ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

Μακάριοι οι έχοντες και κεραμίδι μη κατέχοντες!Ούτε είχαν ούτε έχασαν. Ούτε οργίζονται για την αδικία ούτε θρηνούν για τη ληστεία. Μπορεί να έχουν παχυλές καταθέσεις στις τράπεζες εσωτερικού και εξωτερικού, μπορεί να φοροδιαφεύγουν συστηματικά, μπορεί να ζουν ζωή χαρισάμενη με δανεικά κι αγύριστα ή χαριστικώς περαιούμενα, αλλά αφού δεν κατέχουσι κεραμίδι, διότι ούτως επελέξαντο, ο κεραμιδοφάγος Ευ. Βενιζέλος ουκ αγγίζει αυτούς.

Ουαί τοις κεραμίδι κατέχοντες ότι αυτοί τις αμαρτίες άλλων μέσω αλμυρών ειδικών τελών πληρώσουσι.

Ουαί εις τους αποταμιεύοντας ως μύρμηγκες, κάνοντας το σκατό τους παξιμάδι, ώστε ν’ αγοράσουσι το δικό τους κεραμίδι, ότι αυτοί μέρα μεσημέρι καταληστευθήσονται ίνα αναπληρωθώσι τα κλεμμένα υπό των λαμογιών, ίνα καλυφθεί η ανικανότητα της κυβέρνησης του George Papandreou να εισπράξει τους φόρους από τους μεγαλοοφειλέτας και ίνα ξεπληρωθώσι τα δάνεια των βλοσυρών τοκογλύφων.

Ουαί τοις το κεραμίδι υπέρ την κεφαλήν τους κατέχοντες ότι αυτοί το Βενιζέλειο μένος εις το πετσί τους υποστήσονται και εις ενοικιαστάς των σπιτιών τους μεταβληθήσονται.

Ουαί εις τους έντιμους νοικοκυραίους που είχαν την ατυχία να ζουν εις την Βαρβαρία και να ξεκινούν την ημέρα τους με αναστεναγμούς, αχ και βαχ, μη αντέχοντες τις άνωθεν και γύρωθεν βαρβαρότητες, τις αδικίες και τις ηλιθιότητες.

Μακάριοι οι τακτοποιημένους ή ατακτοποίητους ημιυπαίθριους και υποστέγιους κατέχοντες, ότι περί αυτών η ΔΕΗ εν σκότει ευρίσκεται και ούτω από το Βενιζέλειο "ντου" μερικώς επιβαρυνθήσονται και μειωμένο το "ειδικό τέλος με τα πολλά προσόντα" πληρώσουσι.

Μακάριοι οι εις ιεράς μονάς αποσυρθέντες και από τα Βενιζέλεια "ντου" απαλλαγέντες, χρηματοδοτούσι γαρ οι πιστοί τους τοιούτους ίνα προσευχάς υπέρ αυτών αναπέμπωσι.
ΑΜΗΝ, Αλληλούια.

Άντε και εις άλλα Βενιζέλεια "ντου" με υγεία, ίνα κατευναστεί η των "σωτήρων" μας βλοσυρία!Και τώρα βάλτε φέσι στις τράπεζες, προτείνει ο Ευ. Βενιζέλος!

Δείτε τώρα και τους αρχιτέκτονες της ελληνικής χρεοκοπίας:

11/6/2010